20. března 2012




Krásné a turisty vyhledávané město je bez pochyby Hluboká nad Vltavou. Nachází se asi 10 km od Českých Budějovic. Hluboká nad Vltavou je především proslavená svým krásným zámkem, který celoročně přitahuje mnoho návštěvníků. Přitahuje i spoustu budoucích svatebčanů, kteří právě zde si řeknou své „ano“.  Pokud Vás neláká přímo prohlídka zámku, můžete se zde projít v rozlehlém parku, který zámek obklopuje. Další bližší informace naleznete na: http://www.zamek-hluboka.eu/.

Krásný a zajímavý den zde můžete také strávit návštěvou místní ZOO, kde je k vidění přes 150 druhů živočichů. Bližší informace naleznete na: www.zoo-ohrada.cz. Milovníci koní si mohou přijít na své hned kousek od ZOO, kde je Dvůr Vondrov – www.vondrov.cz.


Za slunného počasí se nabízí návštěva koupaliště, které nabízí jak bazény, tak tobogán a především travnatou plochu na slunění. Naopak v zimě je v Hluboké nad Vltavou veřejné bruslení na zimním stadionu. Bližší informace naleznete na stránkách: http://www.hluboka.cz/index.php/kultura-a-sport.


Pokud potřebujete zrelaxovat tělo i mysl, tak mohu vřele doporučit Relaxační a regenerační centrum. Naleznete tu snad vše… Nemá cenu vše konkrétně vypisovat, raději se podívejte přímo na jejich stránky: www.rrc-hluboká.com